EMOTIVNI OPROŠTAJ! Partizan ostao bez važnog igrača!

Autor:

Sport

22.01.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Šćekić novi je fudbaler poljskog Zaglebja, a Fudbalski klub Partizan se od veznjaka oprostio emotivnim video snimkom.

EMOTIVNI OPROŠTAJ! Partizan ostao bez važnog igrača!

Foto: Starsport

Grobari na jugu

Crnogorski reprezentativac je u Humsku stigao u avgustu 2018. godine, a u crno-belom dresu je na 133 meča postigao 12 golova i imao devet asistencija uz jedan osvojen Kup Srbije u sezoni 2018/19. 

- Momci, Šceka nam ide, uvek kažem da će svako u nekom trenutky naći nešto što mu odgovara i to se upravo njemu dogodilo. Izbor mu je pravi, ide u Poljsku, dobar je i klub i liga, a meni lično je, naravno, žao. Da ne ispada da patetišem, želim samo da mu se zahvalim što je uvek bio tu za tim, uvek veliki profesionalac, koji nam je mnogo donosio. Nadam se da će i ovo proći, da ćeš se vratiti da proslaviš titulu sa nama - rekao je Aleksandar Stanojević na oproštaju od fudbalera. 

Saigračima se onda obratio i Šćekić. 

- Želim i ja takodje svima da se zahvalim za dve i po godine koje smo proveli zajedno. Nadam se da ćete na proleće nastaviti ono što smo započeli i da ćemo na kraju sezone zajedno proslaviti titulu - kazao je Šćekic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading