NOVA TRANSFER BOMBA NA MARAKANI: Šta će reći Borjan? Novi KANAĐANIN oblači crveno-belo!

Autor:

Sport

21.01.2022

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimski prelazni rok na našem najvećem stadionu počeo je sa dve transfer bombe. Crveno-beli dres obukli su nabolji strelac nedavno završenog norveškog šampionata Oho Omoižuanfo, a nedavno je iz španske Valensije stigao i desni bek, Italijan Kristijano Pićini. Kako trenutno stvari stoje sportski sektor Crvene zvezde neće se na tome i zaustaviti.

NOVA TRANSFER BOMBA NA MARAKANI: Šta će reći Borjan? Novi KANAĐANIN oblači crveno-belo!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Milan Borjan

Kako se saznaje na meti aktuelnog šampiona Srbije nalaze se dvojica fudbalera koji su prethodni period proveli u superligaškim klubovima. 

Prvi na listi želja je fudbaler niškog Radničkog, Srbin sa kanadskim pasošem Stefan Mitrović. Mnogo toga se pisalo o krilnom igraču rođenom 2002. godine, koji je dobrim partijama tokom jesenje sezone skrenuo pažnju na sebe. Postigao je šest golova, uspeo da upiše tri asistencije i verovatno sebi obezbedio transfer u skorijoj budućnosti. 

O Mitroviću lepim rečima pričaju u Ljutice Bogdana, ali i dalje nisu prelomili da li kreću u realizaciju transfera. Crvena zvezda na krilnim pozicijama ima neprikosnovene Aleksandra Kataija i El Fardu Ben, na toj poziciji upotrebljiv je i Filipo Falko, a u klubu mnogo očekuju i od braće Mituljikić, pa im je suma od 500.000 evra koliko traži klub sa Čaira u ovom momentu previsoka. 

Mitrović ima 19 godina. Rođen je u Kruševcu, a fudbalski je prohodau u ekipi sa Čaira. Deo seniorskog tima Radničkog postao je u novembru 2019. godine.

Drugi na listi želja je dobro poznat zvezdaškoj javnosti. U pitanju je aktuelni igrač TSC-a iz Bačke Topole Mihajlo Banjac, a Zvezda je već pre dve sezone pokazala interesovanje za dvadesetdvogodišnjeg veznog fudbalera i to u periodu dok je on nosio dres Inđije.

Banjac je rođen u Novom Sadu 1999. godine. Prošao je sve mlađe kategorije Inđije, a član seniorske ekipe zeleno-belih bio je od 2017. do 2020. godine kada je prešao u ekipu iz Bačke Topole.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Petar

21.01.2022 20:03

Ko bre pita Borjana !!??? On je zavrsio u Zvezdi...nek i dalje slusa svoju "naperlitanu" Snezanu !!!!

Odgovori 11 6