NAKON KAIRATA: Vagner Lav potpisao za još jednog Zvezdinog DŽELATA!

Autor:

Sport

20.01.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni brazilski napadač Vagner Lav novi je napadač danskog Midtjilanda sa kojim je dogovorio saradnju do kraja sezone bez opcije produžetka ugovora.

NAKON KAIRATA: Vagner Lav potpisao za još jednog Zvezdinog DŽELATA!

Foto: Tanjug/AP

Vagner Lav

Brazilac je od kraja prošle kalendarske godine slobodan igrač posle isteka ugovora u Kairatu, a nije mu trebalo dugo da pronađe novi klub.

Fudbaler koji je aktivan već dve decenije promenio je mnogo klubova u karijeri. Uglavnom su to bili Brazil, Rusija, Turska, Kina, imao je kratku epizodu u Monaku, a ovo će mu biti prvi put da se oproba i na severu Evrope.

Trenutno je pauza u šampionatu Danske, koji se nastavlja za ravno mesec dana, pa su u stručnom štabu lidera Superlige procenili da bi im iskusni napadač bio od koristi u borbi za titulu gde vlada žestoka konkurencija.

Midtjiland, koji je bio u grupnoj fazi Lige Evrope sa Crvenom zvezdom, očekuju i dueli Lige konferencija protiv PAOK-a i biće zanimljivo videti u kakvom će se svetlu pokazati iskusni centarfor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading