NEVEROVATAN OBRT: Postigao gol i ostao bez ranije dogovorenog transfera!

Autor:

Sport

20.01.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera savladali su ekipu Empolija u osmini finala italijanskog kupa. Gol za pobedu i konačnih 3:2 delo je Stefana Sensija u 104. minutu susreta.

NEVEROVATAN OBRT: Postigao gol i ostao bez ranije dogovorenog transfera!

Foto: Tanjug/AP

Ovim pogotkom Sensi je najverovatnije naterao čelnike kluba iz Milana da promene prethodno donešenu odluku.  Naime, dvadesetšestogodišnji fudbaler trebao je da napusti redove kluba sa "Đuzepe Meace" i do kraja sezone kao pozajmljen igrač nastupa za ekipu Sampdorije. 

U međuvremenu, Inter se suočio i sa povredom Hoakina Koree koji će duži vremenski period odsustvovati sa terena, pa je ulazak Sensija u golgetersku formu naterao čelnike italijanskog šampiona da preispitaju prethodno donešenu odluku. 

Interesantno je napomenuti da je Sensi već danas trebao da bude predstavljen na "Friuliju", ali je izvesno da će plavo-crni dres nositi barem do subote kada se Inter sastaje sa ekipom Venecije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading