KOKEZA: Krstajić verovatno vodi reprezentaciju Srbije na SP

Autor:

Sport

24.12.2017

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza izjavio je da "sve ide ka tome" da će Mladen Krstajić biti selektor "orlova" na Svetskom prvenstvu iduće godine u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport
Šekularac, Karadžić i Krstajić

- Rekao bih vam ime selektora, ali još nije doneta konačna odluka. Na tome radi stručno veće, pre svega Goran Bunjevčević. Po onome što vidim iz razgovora s njima, postoji šansa da se ništa ne menja u budućnosti. Možda je i najbliža opcija da situacija ostane kakva je i da se izbriše prefiks 'v. d.' - rekao je Kokeza i dodao da se nada da će se dileme oko selektora rešiti u narednim danima. 

Krstajić je kao vršilac dužnosti preuzeo reprezentaciju Srbije posle smenjivanja selektora Slavoljuba Muslina i vodio je ekipu na prijateljskim utakmicama s Kinom i Južnom Korejom na azijskoj turneji u novembru.

- Ko ne bi voleo da bude selektor Srbije. Ali neozbiljno je da bilo šta pričam dok se ne donese odluka. Ne mogu da pravim planove, a niko me još nije izabrao. Sačekajmo - rekao je Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading