PREMIJER LIGA: Čudesan PREOKRET Totenhema, Junajted nesigurnom igrom PREVRNUO Pčelice! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.01.2022

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema i Lestera priredili su nam sjajnu zabavu večeras na King Pauer stadionu! Junajted tek u drugom poluvremenu slomio Brentford (1:3)!

PREMIJER LIGA: Čudesan PREOKRET Totenhema, Junajted nesigurnom igrom PREVRNUO Pčelice! (VIDEO)

Foto: AP Photo/Rui Vieira

Fudbaleri Totenhema na King Pauer stadionu

Došle su Lisice u vođstvo golom Dake u 24. minutu, da bi Kejn poravnao rezultat nepunih 15 minuta kasnije.

U završnici meča doneo je Medison ponovo prednost domaćinu i delovalo je da će ceo plen ostati na King Pauer stadionu. Ali tako nije mislio i Stiven Bergvajan koji je sa dva gola u dubokoj nadoknadi vremena (90+5. i 90+7. minut) šokirao sve prisutne!

 

 

U drugom meču večeri Junajted je savladao Brentford 1:3, ali do pobede nisu došli tako lako kako rezultat sugeriše. Mučili su se Crveni đavoli u prvom poluvremenu, i samo ih je sreća i nespretnost igrača domaćeg tima u realizaciji prilika spasila da na odmor ne odu sa rezultatskim deficitom.

U nastavku meča, kako to obično biva, stigla je "trostruka kazna" za neiskorišćene prilike domaćina. Junajted je golovima Elange (55. minut), Grinvuda (62. minut) i Rašforda (77. minut) osigrao pobedu. U završnici meča stigao je samo utešan pogodak najboljeg strelca Brentforda Ivana Tonija (85. minut). 

 

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading