ZAJEDNO SA KANTEOM I KOVAČIĆEM: Sergej od 70.000.000 evra je UDARNA VEST!

Autor:

Sport

19.01.2022

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić ponovo je u centru pažnje italijanske javnosti zbog mogućeg transfera, a kvalitete Srbina žestoko je nahvalio trener Rimljana Mauricio Sari.

ZAJEDNO SA KANTEOM I KOVAČIĆEM: Sergej od 70.000.000 evra je UDARNA VEST!

Foto: Starsport

Kontroverzni stručnjak je Srbina svrstao ispred najboljih veznih fudbalera koje je trenirao tokom karijere, u prvom redu Kantea i Kovačića iz Čelsija, pa nadalje.

Kante, Kovačić, Zjelinski, Hamšik i trenutni vezisti Juventusa su igrači top klase koje sam trenirao. Ipak, Sergej Milinković Savić je bolji od svih njih - ocenio je Sari.

 

 

Podsetimo da je Milinković-Savić od 2015. godine na "Olimpiku" gde igra još jednu fenomenalnu sezonu. Korpulentni vezista je u nebesko-plavom dresu odigrao 28 utakmica u svim takmičenjima, sedam puta se upisao u listu strelaca, a u osam navrata je asistirao saigračima. Spekuliše se da Lacio za njegovu slobodu traži oko 70 miliona evra, umesto nerealnih 100, koliko je lane "zacepio" prvi čovek kluba Klaudio Lotito.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading