TROŠE I ŠAKOM I KAPOM: Menja se fudbalska mapa Evrope!

Autor:

Sport

19.01.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je svega tri meseca od kako je konzorcijum iz Saudijske Arabije kupio engleskog premijerligaša Njukasl, a već sada je jasno da će crno-beli ofovrmiti zavidan igrački kadar za narednu sezonu.

TROŠE I ŠAKOM I KAPOM: Menja se fudbalska mapa Evrope!

Foto: printscreen/Twitter

Kiran Tripijer iz madridskog Atletika i fudbaler Barnlija Kris Vud za 45 miliona evra već su postali stanovnici "Sent Džejms Parka", ali novi vlasnici kluba na tome se neće zaustaviti.

Sledeća meta rukovodstva Njukasla je brazilski štoper i aktuelni član španske Sevilje Dijego Karlos. "Svrake" su za njega ponudile 35 miliona evra, a li se rukovodstvo španske ekipe i dalje premišlja očekujući da će u narednom periodu dobiti unosniju ponudu.Sledeći na listi želja je fudbaler Atalante Duvan Zapata za koga je klub iz Bergama odbio ponudu u visini od 30 miliona evrospkih novčanica, ali kako se saznaje, dogovor je postignut sa njegovim saigračem Robinom Gosensom.

Kako trenutno stvari stoje rukovodstvo Njukasla je spremno da ove zime potroši čak 200 miliona evra u pojačanja kojima bi klub narednog leta krenuo u sam vrh engleskog i evropskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading