ZVEZDA PRED OGROMNIM PROBLEMOM: Ugovor mu uskoro ističe, a alternative nema!

Autor:

Sport

19.01.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolaskom italijanskog internacionalca Kristijana Pićinja Crvena zvezda je rešila jedno goruće pitanje. Trener Dejan Stanković sada ima kvalitetnog igrača na poziciji desnog beka, ali i dalje navijači aktuelnog srpskog šampiona apeluju na upravu da pronađe adekvatnu zamenu Milanu Rodiću koji i dalje nema alternativu na poziciji uz levu aut liniju.

ZVEZDA PRED OGROMNIM PROBLEMOM: Ugovor mu uskoro ističe, a alternative nema!

Foto: Starsport

Probala je uprava Crvene zvezde da alternativu pronađe u Hajdinu, dobro se zna kako je prošao eksperiment sa Žanderom, a mladi Konatar nije pretočio nesumnjivi potencijal u neophodni kvalitet.

Prethodne godine generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je na pitanje novinara u vezi Milana Rodića izjavio:

- Čuo sam tu tezu o tome da treba da dovedemo levog beka. Ja vam tvrdim da je Milan Rodić najbolji srpski levi bek. On je prošle godine od 56 utakmica odigrao 45. Koji dobar igrač će da dođe da bude alternativa?

Možda navedeno i jeste činjenica, međutim postavlja se i drugo pitanje. Rodiću ugovor sa Crvenom zvezdom uskoro ističe. Do produžetka još uvek nije došlo, a neretko se govori i o prezasićenosti iskusnog fudbalera:

- Rodić ima ponudu na stolu, pričamo o novom ugovoru. Nadam se daćemo da završim posoa, jer je on važan šraf Crvene zvezde - istakao je Zvezdan Terzić.

Ipak niko u rukovodstvu aktuelnog srpskog šampiona ne sme da prenebregne činjenicu da se slična stvar prethodne godine događala i sa Nemanjom Milunovićem, a svi vrlo dobro znaju kako se ta saga okončala.

Iz redova bliskih rukovodstvu kluba, saznaje se da je kao potencijalna zamena Milanu Rodiću apostrofiran nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i povremeni srpski reprezentativac Mihajlo Ristić koji trenutno nastupa za francuski Monpelje i pritanje je koliko bi on u ovom momentu imao ambicija da se vraća u srpski fudbal. Uz njega kao potencijalno pojačanje pominje se i takođe nekadašnji član ekipe iz Ljutice Bogdana Filip Mladenović koji nastupa za poljsku Legiju, ali s obzirom da se slavni klub iz Varšave nalazi na pragu ispadanja iz poljske elite, izvesno je da će Mladenović na leto promeniti sredinu. Samo ostaje pitanje da li će njegova sledeća destinacija biti Topčidersko brdo?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading