OHI RAZLOG ZA BRIGU? Delije u STRAHU, od ovoga im se diže kosa na glavi! (FOTO)

Autor:

Sport

18.01.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pompezno je Ohi Omožiuanfo došao u Crvenu zvezdu ove zime iz norveškog Moldea, a njegova impresivna statistika u tamošnjem šampionatu bacija je "delije" u trans!

OHI RAZLOG ZA BRIGU? Delije u STRAHU, od ovoga im se diže kosa na glavi! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube

Očekivanja su velika, jer čelni ljudi Zvezde zajedno sa navijačima očekuju mnogo od ovog momka. Tačnije, da reši hroničan problem startnog napadača u timu.

Ohi ima 28 godina, a do sada osim u Norveškoj, nije nastupao za klubove van te zemlje.

Takođe, sećamo ga se i u duelu protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde nije ostvario zapažen učinak. Ulazio je sa klupe i nije se bog zna kako istakao u tim mečevima 2019. godine.

Republika

Foto: Printscreen

Ohi statistika

Upravo su utakmice u Evropi razlog za brigu navijača Zvezde, a znamo da je crveno-belima rezultat u Evropi od velike važnosti, pošto već sezonama unazad igraju odlično, a taj napadač-golgeter im je često falio da odu korak dalje.

Ohi je na 27 odigranih utakmica u Evropi upisao sedam golova, a u borbi za Ligu šampiona ove sezone upisao je tek jedan pogodak.

Ovo ništa ne mora da znači, ali je razlika u statstici u Evropi i Norveškoj znatno drugačija. Brojke se ne podudaraju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading