NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO: Novo lice u svlačionici ZVEZDE!

Autor:

Sport

18.01.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na tronedeljnim pripremama u turskoj Antaliji.

NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO: Novo lice u svlačionici ZVEZDE!

Foto: Starsport

Slavoljub Srnić sa saigračima iz Crvene zvezde

Puleni trenera Dejana Stankovića bruse formu za prolećni deo sezone u kojoj ih pored borbe za peti uzastopni šampionski pehar, očekuje i dvomeč u osmini finala UEFA Lige Evrope.

Tokom dosadašnje zimske "fudbalske pijace" na naš najveći stadion stigli su najbolji strelac nedavno završenog norveškog fudbalskog šampionata Ohi Omoižuanfo, kao i italijanski defanzivac iz redova Valensije Kristijano Pićini.

Očekuje se da tu i ne bude kraj Zvezdinom pojačanjima, a treba istaći da se juče u svlačionici zvaničnog šampiona Srbije pojavilo dobro poznato lice.

Naime, nekadašnje saigrače posetio je Nemanja Milunović koji je do prethodnog leta bio nezamenjiv u startnoj postavi trenera Stankovića, a koji je trenutno fudbaler turske Alanje.

 

 

Milunović je razgovarao sa nekadašnjim saigračima, ali i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i poželeo svima u klubu da se narednog maja svi raduju novoj šampiosnkoj tituli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading