MIHAJLOVIĆ MI JE PRVI PRUŽIO ŠANSU! Zvezdin stranac otkrio NEPOZNATE detalje! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.01.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Crvene zvezde Kristijano Pićini predstavio se navijačima i otkrio neke do sada nepoznate detalje.

MIHAJLOVIĆ MI JE PRVI PRUŽIO ŠANSU! Zvezdin stranac otkrio NEPOZNATE detalje! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Doskorašnji desni bek Valensije otkrio je da je mu je Siniša Mihajlović, prvi pružio šansu u karijeri, bilo je to u Fiorentini pre 12 godina.

- Imao sam 18 godina, tek sam počeo da treniram sa prvim timom i Mihajlović mi je omogućio da debitujem. Prošlo je više od decenije, ali sećam se da je uvek bio odličan trener. Nikada se nije plašio da ubaci mlade igrače i jako sam mu zahvalan što mi je dao šansu - rekao je Pićini.

Posle Fiorentine put ga je vodio na pozajmice u Karareze, Speciju, Livorno, da bi se afirmisao u Betisu, preko lisabonskog Sportinga do Valensije i Atalante. Ove zime stigao je na "Marakanu".

Pićini je osnivač i jedne mobilne aplikacije o kojoj je govorio.

- Ideja je došla posle moje povrede, poželeo sam da napravim aplikaciju, zapravno tržni centar koji je virtualan. Uz pomoć Okulus 3D naočara možeš da se teleportuješ na neka mesta, ako imaš svoju prodavnicu. Mi je 'kupimo' i ubacimo u aplikaciju, tu možeš da kupuješ. Mislim da je to budućnost - objasnio je Pičini, potvrdivši da će biti dostupna svima za dve nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading