LEGENDA HRVATSKOG FUDBALA, JASNO I GLASNO: Novak je najveći sportista ove planete! Voditelj ZANEMEO (VIDEO)

Autor:

Sport

16.01.2022

17:05 >> 17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ćiro Blažević je nakon deportacije Novaka Đokovića i maltretiranja u Australiji izjavio da je srpski teniser najveći sportista planete.

LEGENDA HRVATSKOG FUDBALA, JASNO I GLASNO: Novak je najveći sportista ove planete! Voditelj ZANEMEO (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Blažević je izjavio sledeće:

- Njemu je uskraćeno nešto, zbog čega je meni izuzetno žao, pošto je trebao deseti put da osvoji ovaj turnir i da dobije bistu, takav je običaj. Eto uskratili su mu je.

 

 

On smatra da se sve moglo završiti drugačije, te da Australijanci nisu smeli da maltretiraju Novaka Đokovića.

- Ja nisam za privilegije, ovo su oni uradili u jednoj konfuziji. Jedan kaže može, drugi ne može. Australija kao jedna uređena zemlja za mene to više nije, ispucali su svoj kredibilitet upravo u ovoj konfuziji. Da oni njega drže kao nekog kriminalca - ističe Blažević.

- Ja njega obožavam, on ne samo da je veliki sportista nego je i veliki čovek. Ja njega ne poznajem, ali sam uvek želeo da mu stisnem ruku. On je jedan sportista koji nema nikakvih predrasuda, što je vrlo važno. Mi sportisti smo tu da gradimo mostove - zaključuje za kraj Blažević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading