TEK JE STIGAO, A VEĆ ODLAZI: Kapiten napušta pripreme Crvene zvezde!

Autor:

Sport

16.01.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Crvene zvezde oporavio se od koronavirusa i priključio saigračima na pripremama u turskoj Antaliji

TEK JE STIGAO, A VEĆ ODLAZI: Kapiten napušta pripreme Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Milan Borjan se nakon mnogo peripetija tokom ove zime konačno našao u trenažnom procesu pod rukovodećom palicom trenera Dejana Stankovića i nakon dolaska u Antaliju izjavio je za klupsku televiziju:

– Pričao sam sa celom ekipom i video sam se sa svim saigračima. Osećaj je izvanredan i mnogo sam srećan što sam stigao. Kasnio sam dva dana zbog korone, ali sada sam dobro, jedva čekam da se popodne priključim ekipi na treningu. Osećam se fenomenalno, prošla je korona kroz mene u “hodu”. Tek kada sam se vratio u Beograd sam saznao da sam pozitivan na redovnom testiranju. Posle nekoliko dana, uz lekove i savete doktora sve je prošlo kako treba. Na drugom testiranju bio sam negativan. Seo sam odmah u avion i pridružio se saigračima – rekao je Borjan.

 

 

Međutim, kapiten Crvene zvezde je istakao da ostaje samo nedelju dana na pripremama pošto ga očekuju obaveze u nacionalnom timu Kanade:

– Čeka nas dugačak period u Antaliji, ali svi momci su spremni. Jedva čekaju da se vrate utakmicama. Kada krene prvenstvo da se borimo za titulu i probamo da osvojimo pehar. Presrećan sam, ali nažalost biću ovde sa njima samo sedam dana. Nakon toga putujem zbog obaveza u reprezentaciji Kanade, očekuju me tri meča. Nedostajaće mi da budem sa saigračima tri nedelje ovde u Turskoj, ali očekuju me reprezentativne obaveze. Kada se vratim krećemo u pohod na titulu – poručio je Milan Borjan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading