IAKO SE OTIMAJU OKO NJEGA ON IMA DRUGAČIJE PLANOVE: Šta kažu Grobari? Želja mu je samo crno-beli dres!

Autor:

Sport

16.01.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje traje saga oko odlaska Dušana Vlahovića iz redova Fiorentine. Londonski Arsenal i madridski Atletiko i dalje su glavni kandidati za kupovinu mladog srpskog napadača, ali mogući su i obrti u celokupnoj transfer priči.

IAKO SE OTIMAJU OKO NJEGA ON IMA DRUGAČIJE PLANOVE: Šta kažu Grobari? Želja mu je samo crno-beli dres!

Foto: Starsport

Kako prenose italijanski mediji, menažer Dušana Vlahovića, Darko Ristić nije odgovorio na pozive rukovodstvo kluba iz Firence, pa se čak pominje da bi srpski napadač mogao da ostane na "Artemio Frankiju" do isteka ugovora, tj. do leta 2023. godine.

To se svakako nikome u Firenci ne bi svidelo, jer je klub i definitivno odlučio da tokom ove zime proda Vlahovića. Italijani će najverovatnije prihvatiti unosnu ponudu londonskog kluba. Tu i nastaje problem jer Vlahović nije zadovoljan uslovima koje mu je Arsenal ponudio, a odugovlačenje bi samo išlo na štetu Fiorentini, s obzirom da igrač na leto ulazi u poslednju godinu ugovora, a samim tim i tržišna cena pada.

Portali bliski Fiorentini ističu da su Vlahovićevi agenti u kontaktu sa torinskim Juventusom, ali Torinezi odugovlače sa Dibalom, što može dovesti i do neostvarenja posla između Vlahovića i crno-belih iz Torina.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo kojem jatu će se ove zime privoleti mladi srpski napadač, a možda je ostanak među "ljubičastima" ipak najrealnija opcija?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading