POČELE PRIPREME: Ohi već pokazao umeće!

Autor:

Sport

13.01.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvedze od danas se nalaze u Antaliji gde će u naredne tri nedelje obaviti pripreme za prolećni deo sezone.

POČELE PRIPREME: Ohi već pokazao umeće!

Foto: FK Crvena zvezda

Ohi Omoižuanfo

Fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije odradili su i prvi trening. U 19 časova po turskom vremenu crveno-beli su započeli trening koji je većim delom bio posvećen radu sa loptom. Ekipa je bila podeljena u tri grupe, a rad je prekidao jedino trener Dejan Stanković delivši savete.

Po prvi put u opremi Crvene zvezde na treningu se pojavio i pridošlica Ohi Omoižuanfo. Već sada je uspeo da pokaže da se odlično snalazi u završnici prilikom igre na dva gola.

 

 

Na prvom treningu u Antaliji pojavili su se i mladi fudbaleri od kojih tek u persepktivi treba očekivati da budu nosioci Zvezdine igre Andrej Đurić, Jovan i Nikola Mituljikić i Ibrahim Mustafa.Sa trenerom golmana Pjer Luiđijem Brivijem radio je i mladi golman Stefan MArinković kome su ovo takođe prve seniorske pripreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading