GOTOVO JE: Stankovićeva uzdanica POTPISUJE!

Autor:

Sport

13.01.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin "univerzalac" Slavoljub Srnić, kome je krajem minule godine istekao ugovor sa crveno-belima, produžiće saradnju sa još uvek aktuelnim srpskim šampionom do leta 2023. godine, potvrđeno je na "Marakani".

GOTOVO JE: Stankovićeva uzdanica POTPISUJE!

Foto: Starsport

Srnić i Katai

Srnić je tokom jeseni dokazao treneru Dejanu Stankoviću da može da se u potpunosti osloni na njega, s obzirom da je uspeo da odgovori zahtevima na različitim mestima u timu. Često je ulazio i sa klupe, pa je stručni štab procenio da može da bude koristan i na proleće, kada Zvezdu očekuju izazovi na tri fronta.

Za Srnića su interesovanje pokazali klubovi iz Grčke, Letonije i Kazahstana, ali je on odbio da pregovara sa njima, pošto je imao ogromnu želju da i ubuduće nosi crveno-beli dres.

Republika

Foto: Starsport

Ugovor na godinu i po dana - Stanković veruje Srniću

Podsetimo da 29-godišnji brzonogi fudbaler troši treći mandat u Ljutice Bogdana, a u međuvremenu je igrao za Čukarički i Las Palmas. Zvezda je otputovala u Tursku gde će provesti tri nedelje u sklopu zimskih priprema za prolećnu sezonu, čiji početak je zakazan za 12. februar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading