BEZ DLAKE NA JEZIKU: Stanković PROGOVORIO o odnosu sa Borjanom!

Autor:

Sport

12.01.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković oglasio se pred start priprema srpskog šampiona.

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Stanković PROGOVORIO o odnosu sa Borjanom!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Milan Borjan

Crvenu zvezdu u četvrtak očekuje put u Antaliju, a pre odlaska u Tursku Stanković se obratio novinarima.

On je otkrio da nema nikakav problem sa kapitenom Milanom Borjanom.

- Da bih pisao lepu budućnost, prošlost mora da se ostavi iza. Ja nemam nikakav problem. Zvezda je iznad svega, iznad svakog, pa i mene. Sve što je bilo i ostalo u prošloj godini, ja nemam problem. Ne verujem da ga ima i Borjan. Svako bi trebalo da misli na ciljeve kluba.

Republika

Foto: Starsport

Stanković je istakao da Borjan, kao ni Aksel Bakajoko i Vladimir Lučić zbog pozitivnog testa na korona virus neće putovati na pripreme u Turskoj.

- Imamo momke iz Grafičara i momke koji su se vratili sa pozajmica. Imaćemo 24 igrača i cetiri golmana tokom rada u Turskoj - rekao je Stanković.

Stanković se osvrnuo i na odlazak Miloša Degeneka i Alekse Vukanovića.

- Obojica su ostavili trag u Zvezdi. Od srca im želim sve najbolje, da ih izbegnu povrede i da pokažu u novim klubovima da su sa razlogom nosili dres i osvajali trofeje u velikom klubu kakav je Crvena zvezda - istakao je Stanković.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda


Zvezdin trener dodao je i da još nije predao spisak pojačanja i da će o tome odlučiti direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Transferi su živa tema, to je pitanje za direktore, znaće se u narednih sedam do 10 dana, videćemo da li je relano ili ne da se naše želje realizuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading