Impresivna brojka Lea Mesija!

Autor:

Sport

23.12.2017

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najefikasniji je fudbaler na svetu u godini koja je na izmaku, a osim toga Argentinac će moći da se pohvali još jednim dostignućem.

RepublikaFoto: instagram.com/fcbarcelona
Lionel Mesi

O čemu se radi?

Uvelikoj pobedi nad Real Madrida na "Bernabeu" Leo Mesi je odigrao veliku ulogu. Ne bi bilo fer prema ostalim igračima Barse reći ključnu, budući da su fenomenalni bili gotovo svi kojima je Valverde ukazao šansu, mada je Mesi ovom partijom protiv najvećeg rivala, suverenog vladara Evrope i sveta i branioca titule prvaka Španije ozbiljno doveo u pitanje odluku da se Ronaldu dodeli "Zlatna lopta".

? Camp Nou
?⚽️ Messiiiiiiiiiiiiiiii(0-2)#ElClasico #MatchParty pic.twitter.com/UGIeVOaisD — FC Barcelona (@FCBarcelona) December 23, 2017



Kod vodećeg gola Mesi je svojom kretnjom "navukao" pažnju protivničkih igrača na sebe prilikom razvijanja kontre i napravio "višak", potom duplirao predsnot sa "kreča" i tako upisao 15. gol u karijeri u "El Klasiku", a 54. u ovoj kalendarskoj godini, i za kraj asistirao Aleišu Vidalu za konačnih 0:3.

Ta asistencija bila je ukupno 200. za čarobnjaka iz Argentine u dresu Barselone ako računamo sva takmičenja.


Impresivno! Magično!

???
?#Messi Christmas, Barçafans!?
?? #ElClásico pic.twitter.com/UjGzIPZb0o — FC Barcelona (@FCBarcelona) December 23, 2017


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading