(FOTO I VIDEO) Kako su Katalonci proslavili pobedu na Bernabeu!

Autor:

Sport

23.12.2017

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je razbila Real u drugom poluvremenu "El Klasika" na "Bernabeu", spakovali su Madriđanim tri gola i tako postali prva generacija koja je vezala tri trijumfa na stadionu "Los Blankosa".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi i Luis Suarez

Mesi se učvrstio na vrhu mnogih lista velikog derbija, a postao je i najbolji strelac na svetu u ovoj kalendarskoj godini.

Barsa je već nakon 17 odigranih kola veoma blizu osvajanja titule, imaju 14 bodova više od četvrtoplasiranog Reala, doduše uz utakmicu više, ali imaju i devet bodova više od najbližeg pratioca, madridskog Atletika.

Uz sve to jedini su neporažen tim u ligi, imaju svega četiri remija i čak 14 trijumfa, svima je jasno da je trofej namenjen prvaku Španije nadomak "Kamp Noua" već sada.


I fudbaleri Barselone su sigurno svesni toga, što se može zaključiti i po fotografiji iz njihove svlačionice nakon duela u španskoj prestonici.


 

 

We did it again! ¡Repetimos! Repetim!
?? ForçaBarçapic.twitter.com/AyxNPvAFoK — FC Barcelona (@FCBarcelona) December 23, 2017

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading