PRETI RIKARDU! PODRHTAVA TOPČIDERSKO BRDO: Zvezda dovela NAJVEĆE zimsko POJAČANJE!

Autor:

Sport

11.01.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ohi Omoidžuanfo, doskorašnji golgeter Moldea, predstavljen je na "Marakani", kao veliko zimsko pojačanje Crvene zvezde.

PRETI RIKARDU! PODRHTAVA TOPČIDERSKO BRDO: Zvezda dovela NAJVEĆE zimsko POJAČANJE!

Foto: Starsport

Rikardo na Večitom derbiju

Norvežanin, strelac 27 golova minule godine, potpisao je za crveno-bele bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa Moldeom.

- Zvezda je fantastičan klub, srećan sam što sam ovde. Želim da osvojim 'duplu krunu' i da dam doprinos tome. Uzbuđen sam - rekao je Ohi.

Sjajni centarfor je dodao da se poziv Zvezde ne odbija, kao i da mu je cilj da sustigne napadača Partizana Rikarda Gomeša.

Nije bilo pitanja kada me je Zvezda zvala, odmah sam pristao. Ko ne bi došao ovde? Zvezda je jedan od najvećih evropskih klubova. Videćemo koliko ću golova da postignem. Možda uzmem nagradu od napadača Partizana - optimističan je Ohi.

Zadovoljstvo sklopljenim poslom nije krio sportski direktor aktuelnog prvaka Srbije Mitar Mrkela.

Ugovor smo potpisali još letos, dugo smo pregovarali sa željom da ga dovedemo odmah, ali ga njegov klub nije pustio. Ohi ima kontinuitet golova, u dosadašnjoj karijeri je postigao 120 golova u prvenstvu. Dolazi nam raspucani strelac, nadam se da će i u Zvezdi biti takav - kazao je Mrkela na promociji.

Inače, Ohi je uzeo dres sa brojem 99.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading