ŠOK I NEVERICA: Užas za Dušana Vlahovića!

Autor:

Sport

10.01.2022

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada se činilo da će ekipa Fiorentine naših Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića krenuti ka gornjem delu tabele i uključiti se u borbu za evropsku licencu, doživljena je katastrofa na "Olimpijskom stadionu" u Torinu.

ŠOK I NEVERICA: Užas za Dušana Vlahovića!

Foto: Tanjug/AP

U okviru 21. kola "Serije A" ekipa Torina je deklasirala "ljubičaste" iz Firence u čijem su sastavu nastupila dvojica srpskih reprezentativaca, a u domaćoj ekipi svoje mesto standardno je zauzeo Saša Lukić.

 

 

Sve je bilo jasno već nakon prvih 45. minuta igre koji su "Bikovi" rešili u svoju korist rezultatom 3:0. Svega 12 minuta igre u prvom poluvremenu bilo je dovoljno domaćoj ekipi da stigne do nedostižne prednosti. Golove su postigli Vilfred Singo u 19. minutu, prednost je uvećao Josip Brekalo četiri minuta kasnije, a isti igrač postigao je i pogodak u 31. minutu susreta. Treba napmenuti da je srpski reprezentativac Saša Lukić bio asistent kod drugog pogotka svoje ekipe.

U nastavku susreta Antonio Sanabrija je pogotkom u 58. minutu postigao i konačan rezultat ovog meča. 

 

 

Kada je reč o srpskim internacionalcima, Saša Lukić je u domaćoj ekipi pružio solidnu partiju koju je krunisao asistencijom, dok su u ekipi iz Firence Nikola Milenković i Dušan Vlahović u potpunosti podbacili. Vlahović je i zamenjen u 73. minutu, umesto njega ušao je Kokorin, ali to nije uticalo na rezultat, jer je pitanje pobednika davno bilo rešeno.

Nakon ovog susreta ekipe Torina i Fiorentine nalaze se u sredini tabele. Ekipa iz Firence je osmoplasirana sa 32 osvojena boda, dok se stepenik niže nalazi Torino sa četiri osvojena boda manje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading