MURINJO U PREDINFARKTNOM STANJU: VAR, crveni karton, SEDAM golova i čudesan PREOKRET Juventusa!

Autor:

Sport

09.01.2022

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rimu smo gledali meč sezone.

MURINJO U PREDINFARKTNOM STANJU: VAR, crveni karton, SEDAM golova i čudesan PREOKRET Juventusa!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa savladali su posle čudesnog preokreta u gostima Romu sa neverovatnih 4:3 u okviru 21. kola Serije A.

Stara dama je ovim trijumfom uvećala sebi šanse u borbi za Ligu šampiona, dok je Žoze Murinjo doživeo još jedan šok i pitanje je da li će i dalje ostati na klupi "Vučice".

Roma je krenula snažno od samog starta i to joj se isplatilo već u 11. minutu, kada je Ejbraham pogodio za 1:0. Ipak, samo sedam minuta kasnije Dibala lepim golom poravnava rezultat na 1:1.

Do kraja prvog dela igre promene rezultata nije bilo, a onda je usledio spektakularnih 45 minuta u drugom poluvremenu.

Roma je ekspresno stigla do ogromnih 3:1. Pelegrini je prvo asistirao Mhtarijanu za 2:1, a potom je i sam pogodio, pa je Murinjov tim imao dva gola prednosti od 53. minuta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Juventus je bio bezidejan, nije mogao da pripreti domaćinu i činilo se da će Rimljani stići do rutinske pobede.

Ipak, sve se promenilo u poslednjih dvadeset minuta. Prvo je Lokateli sjajnim trzajem glavom smanjio na 3:2 u 70. minutu, a samo četiri minuta kasnije Kuluševski je izjednačio na 3:3. Pomoćni sudija je poništio gol zbog ofsajda Morate, ali je VAR preinačio tu odluku za veliko slavlje fudbalera iz Torina.

Tu nije bio kraj Juventusovog blickriga, u 77. minutu Smoling pravi amatersku grešku, kao svojevremeno u dresu Junajteda, a De Šiljo to koristi i donosi čudesan preokret svom timu.

Roma se nije predavala, krenula je po izjednačenje i stigla je nadomak njega. VAR je presudio da je De Liht u svom šesnaestercu igrao rukom, Holanđanin je dobio drugi žuti karton, a Murinjov tim šansu da izjednači.

Pelegrini je preuzeo odgovornost, ali ga je Ščesni pročitao i odbranio penal. Do kraja meča promena nije bilo, pa je Juventus stigao do velika tri boda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Usledilo je veliko slavlje na klupi gostiju, dok je Murinjo u neverici posmatrao šta se događa.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading