NA MARAKANI TRLJAJU RUKE: Naredni evropski uspeh donosi još TRI MILIONA EVRA!

Autor:

Sport

09.01.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajanjem prvog mesta u grupnoj fazi UEFA Lige Evrope, fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su direktan plasman u osminu finala drugog po redu evropskog klupskog fudbalskog takmičenja.

NA MARAKANI TRLJAJU RUKE: Naredni evropski uspeh donosi još TRI MILIONA EVRA!

Foto: Starsport, Wikipedia

Logo Lige Evrope na Marakani

Ostvareni rezultat, može se i mora smatrati već sada velikim uspehom, a eventualni plasman u narednu rundu, četvrtfinale Lige Evrope, doneo bi klubu sa stadiona "Rajko Mitić" i dodatne finansijske benefite.

Nakon remija u Bragi, crveno-beli su ovosezonske prihode od Evro kupova zaokružili na deset miliona evra, a kako prenosi "Sportski žurnal", uspehom u narednj fazi takmičenja inkasirali bi još 1,8 miliona evropskih novčanica i to samo od strane UEFE, ne računajući prihode od prodaje ulaznica.

Ekipa trenere Dejana Stankovića u prvom susretu osmine finala igraće na gostujućem terenu, a ime protivnika saznaće 25. februara. Potencijalni rivali crveno-belih su Rendžers, Real Sosijedad, Napoli, Olimpijakos, Lacio, Braga, Betis, Dinamo Zagreb, Lajpcig, Porto, Borusija Dortmund, Šerif, Barselona, Atalanta, Sevilja i Zenit.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading