RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Teatar snova ostaje bez svog najboljeg igrača?

Autor:

Sport

09.01.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivalo se da će biti ključni faktor u povratku trofeja na "Old Traford", ali kako trenutno stvari stoje neće se dugo zadržati na "Teatru snova".

RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Teatar snova ostaje bez svog najboljeg igrača?

Foto: printscreen/youtube.com

Old Traford

Prethodnog leta Kristijano Ronaldo se vratio na mesto uspeha, ponovo je obukao dres "Crvenih đavola" i činilo se da će upravo on biti ključni faktor u povratku slavnog kluba na stare staze uspeha.

Međutim, kako se saznaje, od toga neće biti ništa...

Kako pišu ostvrski mediji, Ronaldo je veoma zabrinut nakon jesenjeg dela šampionata u kome je Junajted doživeo i poniženja, a situaciju nije promenila ni smena trenera.

Nov trener, Nemac Ragnik, je odlučio da promeni stil ekipe, a navodno time Ronaldo nije oduševljen i zatražio je da ode već ove zime.

Ipak, i sam dobro zna da su tokom januarskog prelaznog roka manje opcije i da će možda morati da se strpi, ali da će definitivno dići sidro ako ne obezbede plasman u Ligu šampiona. Sudeći po trenutnom stanju na tabeli, gde je Junajted tek sedmi, jasno je da se smeši rastanak.

Ronaldo je "plesao" na "Teatru snova" od 2003. do 2009. godine, a prethodnog leta se vratio u Mančester nakon punih 12 godina tokom kojih je nastupao za madridski Real i Juventus iz Torina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading