SRPSKI REPREZENTATIVAC JE SLOBODAN U IZBORU NOVE SREDINE: Na potezu su Zvezda i Partizan!

Autor:

Sport

08.01.2022

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski reprezentativac Sava Aranđel Čestić moraće da potraži novu sredinu. Njegov dosadašnji klub, nemački Keln, saopštio je da raskida ugovor sa srpskim fudbalerom i da je slobodan u izboru nove sredine.

SRPSKI REPREZENTATIVAC JE SLOBODAN U IZBORU NOVE SREDINE: Na potezu su Zvezda i Partizan!

Foto: Tanjug/AP

Kako je portal "republika.rs" već preneo, za usluge mladog fudbalera Srbije interesovanje je pokazala drugoplasirana ekipa hrvatske lige, ekipa Rijeke, ali je njegova prevashodna želja da karijeru nastavi u Bundes ligi.

Sava Aranđel Čestić koji je rođen u Ofenbahu 2001. godine, u redove Kelna stigao je iz ekipe Šalkea, a u međuvremenu je i pored činjenice da poseduje i nemački pasoš, zaigrao i za mladu reprezentaciju Srbije, a bio je i deo najbolje selekcije naše zemlje koja je nastupala na turniru u Japanu gde je zabeležio dva nastupa.

Dvadesetogodišnji fudbaler koji može igrati na poziciji centralnog beka, a po potrebi popunjavati i mesto uz desnu aut liniju mogao bi biti i adekvatno pojačanje i za naše "Večite rivale". U ekipama Crvene zvezde i Partizana nastupao bi i kao bonus igrač prema važećim pravilima domaćeg superligaškog takmičenja, što svakako nije zanemariva činjenica.

"Večiti rivali" su na potezu...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading