HRVATSKI NAVIJAČI U SUZAMA: Legenda na SAMRTI!

Autor:

Sport

08.01.2022

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević (86) ponovo se bori sa karcinomom. Bolest mu je prvi put dijagnostikovana 2011. godine, ali se nakon dva uspešna oporavka ponovo vratila.

HRVATSKI NAVIJAČI U SUZAMA: Legenda na SAMRTI!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Kako prenose "Novosti" popularni "trener svih trenera" je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" govorio o bolesti sa kojom se bori:

- Ne bih doživeo tako duboku starost da sam drugačije nego zdravo živeo. Nikada nisam pazio na ishranu. Nikada! Ne pijem, pite jedem, sarmu jedem, ali nikada nisam popio nmi kap alkohola. Moj otac je popio za pet generacija. Donedavno sam vežbao, ali sam onda shvatio da ne mogu više. I to hendikepira u mnogo stvari, ali se onda setim svojih godina i znam da se moram paziti i rekreativnih aktivnosti.

Prisetio se Ćiro Blažević i 2011 godine.

- PSA je bio visok i otišao sam u Ženevu na biopsiju i tamo su dijagnostikovali da sam pozitivan. U insbruku mi je lekar rekao da mi je prostata velika i izvadio je. Rak mi je zahvatio živce za s*ks, pa mi je uzeo svu snagu s*eksa.

Trener koji nikada nije krio razočarenje što nije seo na klupu Crvene zvezde smatra da su mu sada dani odbrojani:

- Idem, na preglede. Rodila su se četiri nova karcinoma što nije uobičajeno, tako sam u mom velikom optimizmu i pesimist jer se vidi da se ovaj put bolest ne šali sa mnom. Otišao je na kosti, otišao je na kolena...

Na kraju je Blažević otkrio i koju željku još ima:

- Daj mi samo jednu... Jednu godinu. Ona je tako dugačka. I daj mi da me ništa ne boli. Imam izuzetno nisku toleranciju bola i jako se plašim kada me zaboli. Da mi je potrčati. Samo još jednom potrčati, ali ne mogu - zaključio je tužnim glasom Blažević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading