REPREZENTATIVAC PONOVO NA PREKRETNICI: Promena sredine je jedina opcija!

Autor:

Sport

08.01.2022

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac mogao bi ove zime da napusti Portugal i sreću potraži u nekoj drugoj sredini.

REPREZENTATIVAC PONOVO NA PREKRETNICI: Promena sredine je jedina opcija!

Foto: Starsport

Luka Jović i Nemanja Radonjić

Nekadašnji fudbaler Partizana, Crvene zvezde, Rome, berlinske Herte i Olimpika iz Marseja Nemanja Radonjić, nije sreću pronašao ni u portugalskoj Benfici. Trenutno se Radonjić nalazi "na prinudnom odmoru" usled koronavirusa, ali istovremeno zbog nezadovoljstva statusom u aktuelnom klubu, sprema se za novu promenu sredine.

Svakako otežavajuća okolnost po srpskog reprezentativca je visina njegovih primanja koje bi novi poslodavac morao da preuzme, ili da iskoristi otkupnu klauzulu koja iznosi 8 miliona evra. 

Portugalska "A Bola" prenosi da srpski internacionalac još uvek nije razgovarao o svom statusu sa Nelsonom Verisimom koji je preuzeo ekipu nakon odlaska Žorža Žesusa, ali napominju da svakako ne može da se pomiri sa sporedom ulogom u ekipi, pa njegova želja za odlaskom nije nikakva tajna u klubu.

 

 

Dvadesetpetogodišnji fudbaler igračku karijeru započeo je u niškom Železničaru, zatim je u rodnom gradu nastupao i za ekipe Medijane i Radničkog, pre nego što je stigao u Partizan. Nakon redova crno-belih nastupao je za rumunski Vitorul, Romu i Empoli pre nego što se vratio u srpski fudbal i poneo dres Čukaričkog. Leta 2017. godine Radonjić je stigao na naš najveći stadion i obukao dres Crvene zvezde u kojem je prosto "eksplodirao". Narednog leta obukao je dres Olimpika iz Marseja, a put ga je nakon toga vodio preko berlinske Herte do Benfike čiji dres i danas nosi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading