POTVRĐENO! BORJANU BI DRUŠTVO U TORONTU MOGAO DA PRAVI EVROPSKI PRVAK! Kanadski tim ove zime ne štedi na pojačanjima!

Autor:

Sport

08.01.2022

15:40 >> 15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lorenco Insinje nakon završetka sezone postaće novi igrač Toronta, potvrđeno je na zvaničnom nalogu Kanađana!

POTVRĐENO! BORJANU BI DRUŠTVO U TORONTU MOGAO DA PRAVI EVROPSKI PRVAK! Kanadski tim ove zime ne štedi na pojačanjima!

Foto: Tanjug/AP

Nadali su se svi pravi ljubitelji fudbala da će imati priliku i dalje da uživaju u majstorijama Napolitanca, ali danas je stigla potvrda koja im je te snove srušila. Od leta Lorenco Insinje postaće igrač Toronta, kluba koji slovi za prvog favorita u trci za dovođenje Milana Borjana.

 

 

Lorencu je bilo ponuđeno smanjenje plate za produžetak ugovora - sa trenutnih 5.000.000 evra na 3.500.000 evra, što je značajno manje od onoga što su mu ponudili u Torontu. Kanađani su na sto stavili četvorogodišnji ugovor vredan 46.000.000 evra, odnosno 11.500.000 po sezoni. U igri je i bonus od 4.500.000 evra.

- Ovo je istorijski dan za naš klub. Lorenco je igrač svetske klase na vrhuncu karijere. Evropski je šampion sa Italijom i igra na najvećoj pozornici tokom karijere sa Napolijem. Loreno ima talenat da sam promeni tok utakmice. Igra sa uživanjem i strašću i naši navijači će obožavati da ga gledaju kao člana našeg tima - rekao je predsednik Toronta Bil Mening.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading