I DEFINITIVNO JE OTPISAN: Stanković na proleće sa jednim strancem manje!

Autor:

Sport

06.01.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivalo se od njega da će biti značajno pojačanje ekipi trenera Dejana Stankovića. Međutim, za godinu dana koliko je proveo na stadionu "Rajko Mitić" nikoga nije uverio u svoje fudbalske sposobnosti i došlo je vreme za konačni rastanak.

I DEFINITIVNO JE OTPISAN: Stanković na proleće sa jednim strancem manje!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Nekadašnji fudbaler milanskog Intera, Aksel Bakajoko dva puta je dobijao priliku kod trenera Dejana Stankovića da se dokaže, ali još tokom letnjih priprema 2021. godine, kada je odigrao samo nekoliko minuta, bilo je jasno da saradnja između Crvene zvezde i i brzonogog Francuza neće dugo trajati. 

Perma dobro obaveštenim izvorima unutar kluba, rukovodstvo crveno-belih pripremilo je raskid ugovora pre početka priprema za prolećni deo sezone, pa će Bakajoko biti slobodan u izboru nove sredine. 

Crvena zvezda će aktivirati klauzulu potpisanu tokom sklapanja ugovora, da ukoliko igrač ne zadovolji, klub ima pravo jednostranog raskida ugovora.

Treba napomenuti da je Aksel Bakajoko član milanskog Intera bio još od 2016. godine sve do dolaska na najveći srpski stadion, ali da je taj period uglavnom proveo na pozajmicama u francuskom Sošou i švajcarskom Sent Galenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
RAJKO

07.01.2022 10:09

Dele Drzavljanstva ko DEDA MRAZ , pa da bice manje stranih igraca. Veciti muljatori.