POTVRĐENO: Karijeru nastavlja u UZBEKISTANU, šokantan transfer!

Autor:

Sport

05.01.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv transfer u srpskom fudbalu.

POTVRĐENO: Karijeru nastavlja u UZBEKISTANU, šokantan transfer!

Foto: Starsport

Doskorašnji golman Voždovca Miloje Preković (30) karijeru će nastaviti u Uzbekistanu i to u redovima Dinama iz Samarkanda.

Ovu informaciju na svom zvaničnom sajtu objavio je beogradski klub.

Prekoviću ovo neće biti prvi odlazak u inostranstvo, on je tokom svoje karijere branio u Košicama i Iskri iz Borčice u Slovačkoj, dok je u Rusiji nosio dres Jeniseja. 

- Kada je odnos zasnovan na poverenju rezultat ne može da izostane. Preković je svojom posvećenošću, napornim radom, strpljenjem i odnosom prema klubu i ekipi pokazao da uvek može da se napravi korak napred u karijeri. Siguran sam da će i u novom klubu nastaviti sa dobrim partijama - rekao je trener golmana Voždovca Predrag Miljković.

Podsetimo, Miloje Preković je bio akter utakmice između Crvene zvezde i Inđije na Marakani, na kojoj su crveno-beli u samoj završnici stigli do velikog preokreta.

Zvezda je dobila dva penala, a jedan je upravo napravio Preković posle velikog kiksa. Na kraju beogradski klub je odneo pobedu rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading