Bomba će odjeknuti u Humskoj: ŠVAJNI STIŽE U PARTIZAN?!

Autor:

Sport

23.12.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bastijan Švajnštajger (33) obući će ove zime dres Partizana! Slavnom Nemcu 31. decembra ističe ugovor sa Čikagom, a čim je svetskim medijima prostrujala informacija da su crno-beli zainteresovani, "grobarima" se raspalila mašta.

RepublikaFoto: Starsport
Bastijan je već video kakvu atmosferu znaju "Grobari" da naprave

Uporište u svojim željama partizanovci vide u tvrdnji da "fajersi" ne žele da produže 4,5 miliona godišnje težak ugovor aktuelnom šampionu sveta sa "pancerima".

Fudbaler često na utakmicama "parnog valjka", sa teniserkom već kupio vilu u Beogradu

Upravo bi novac mogao da bude najveća prepreka, ali je fudbaler već pokazao da mu novac nije presudan. Kada je iz Mančester junajteda otišao u SAD, prepolovio je primanja od 225.000 evra nedeljno. Za svaki slučaj, na scenu stupaju i emocije, jer je Švajnijeva supruga Ana Ivanović veliki navijač Partizana.

4,5 miliona evra zarađuje Bastijan godišnje u Čikagu

I sam Nemac je nekoliko puta bio na košarkaškoj utakmici u Pioniru, poslednji put na večitom derbiju 6. novembra, na 30. rođendan penzionisane teniserke. Bastijan je do sada naučio navijačke pesme, ima košarkaški dres sa brojem 31, a uskoro bi mogao da zaduži i fudbalski.

Da je spreman na život u Srbiji, sportski par je potvrdio kupovinom vile na Bežanijskoj kosi, od koje je Partizanov trening-centar Teleoptik udaljen svega nekoliko kilometara. Poseduju i imanje na Fruškoj gori, a dolazak u Beograd otvorio bi mogućnost da se Ana u februaru porodi u Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading