PARTIZAN OSTAO PRAZNIH ŠAKA: Brutalan tandem POTPISAO za crno-bele, pa skrenuo na Marakanu!

Autor:

Sport

02.01.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Cvetković, legendarni funkcioner Crvene zvezde, otkrio je kako je stvorena šampionska generacija koja se popela na evropski i svetski krov.

PARTIZAN OSTAO PRAZNIH ŠAKA: Brutalan tandem POTPISAO za crno-bele, pa skrenuo na Marakanu!

Foto: Starsport

Saša Zdjelar i Milan Rodić

On je istakao da su Darko Pančev i Dejan Savićević već imali potpisane ugovore sa Partizanom, dok je Siniša Mihajlović bio u pregovorima sa crno-belima.

- Imali smo pre toga razna loša organizaciona iskustva koje smo eliminisali i čekan je momenat da se jedan tim ukomponuje. Stvaranje tima je neizvestan proces. Tako se desilo da je Belodedić s neba pao, da Prosinečki dođe iz Dinama. Recimo, Pančev i Savićević su potpisali za Partizan. Tadašnji predsednik IO Miša Slijepčević, direktor Robnih kuća Beograd je uspeo da nam nađe načina mogućnosti i sredstava i oni su prešli u Zvezdu - istakao je Cvetković, pa je opisao kako je Miha "otet" Večitom rivalu:

Republika

Foto: Starsport

Cvetković otkrio detalje iz najslavnijih dana crveno-belih

Mihajlović je već bio u pregovorima sa Partizanom. Otišli smo u Novi Sad na razgovor Miša Slijepčević, Džajić i ja. Čuli smo da Partizan nudi 600, 700 hiljada maraka. Sedimo tako i ja im kažem: Znate, mi smo zainteresovani. Ako pristajete, imate sutra milion maraka na računu. Miša i Džajić se pogledaše, ali ćute. Kod nas je važilo pravilo, rasprava samo u kući, na ulici sve sjajno.

- tPristane Vojvodina, vraćamo se, a oni me pitaju: Cvele, o čemu se ono radi? Da vam kaže Cvele nešo. Mi smo prošli Glazgov, u četvrtfinalu igramo sa Drezdenom. Ako pobedimo, Mihajlović se već isplatio. Ako izgubimo od Drezdena, nema premija za igrače. Znači, i tako se isplati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading