KO ČEKA, DOČEKA: Marko Arnautović STIŽE u Crvenu zvezdu?

Autor:

Sport

02.01.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović je ponovo govorio o ljubavi prema crveno-belima i otkrio da postoji mogućnost da Marko Arnautović stigne na "Marakanu".

KO ČEKA, DOČEKA: Marko Arnautović STIŽE u Crvenu zvezdu?

Foto: Starsport

Marakana

Dragović ima bogtau fudbalsku karijeru, a novac nije bio presudan da konačno zaigra za klub o kome je maštao kao dečak.

- Pare danas dođu, sutra odu. Rodio sam se bez para i umreću bez njih- rekao je Dragović u intervjuu za "b92.net"

Zvezdin as je odvio višemilionske ponude...

- Naravno da su bitne u nekom delu, ali hteo sam da doživim san da zaigram za Zvezdu i uspeo sam. Imao sam finansijski jače ponude, ali nije sve u parama- rekao je iskusni defanzivac.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

- Zvezda je uvek bila san i ljubav za ceo život. Naravno da nisam znao tih godina (2012. prim. aut), mora mnogo toga da se poklopi, nije tako lako doći u Zvezdu ili bilo gde. Živim taj san, što mi je najlepše i borim se svaku utakmicu. Daj bože i sa Zvezdom da osvojim titulu, kao što sam u Bazelu i Dinamu

Poznato je i da je Marko Arnautović, takođe austrijski reprezentativac srpskih korena, veliki zvezdaš. Dragović otkriva da ga je zvao na "Marakanu".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Arnautović u dresu Bolonje

- Gledao je 'večiti' derbi, a šta je rekao bolje da ne kažem. On je zvezdaš, ima dobar ugovor u Bolonji, lepo mu je u Italiji i daje golove. Videćemo da li će i on doći na 'Marakanu', voleo bih, ali nisam siguran- rekao je Dragović i dodao:

- Zovem ga stalno, ali da ne lažemo dobro mu je u Bolonji. Srećan je i ako je tako i ja sam srećan, čak i da bude tamo pet godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading