KVINSIJU MENIGU NOVI BEOGRAD PRIRASTAO ZA SRCE: Ne izlazim iz blokova!

Autor: V.Z.

Sport

02.01.2022

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvinsi Menig i Beograd, ljubav je rođena. Holandski fudbaler za manje od četiri meseca ušunjao se u srca navijača Partizana zbog sjajnih partija u crno-belom dresu, mada, sudeći prema njegovim izjavama za Srpski telegraf, čini se da je ta strast postala obostrana.

KVINSIJU MENIGU NOVI BEOGRAD PRIRASTAO ZA SRCE: Ne izlazim iz blokova!

Foto: Starsport

Menig (26) u međuvremenu, kao uostalom i svi posetioci srpske, pao je na njene čari, naročito njene najmnogoljudnije opštine - Novog Beograda. Polivalentno krilo koje je rođeno i odraslo u Amsterdamu do dolaska u Srbiju u septembru 2021. malo toga je znalo o našem glavnom gradu.

- O Srbiji sam znao malo iako imam nekoliko drugova koji su odavde. Jedan od njih je jedan Boban, a drugi Rišairo Živković. Ali sve je to jedna priča dok ne dođete ovde. Prvih nekoliko dana sam bio u hotelu u centru grada, da bih potom našao divan stan na Novom Beogradu. Sve mi je tu. Ne izlazim iz mog bloka, ha-ha-ha. Upoznao sam novi kraj dok je bilo lepo vreme, a takođe i restorane na Savi, Beograd na vodi... Ovaj grad ima dušu - kaže Kvinsi Menig.

A šta kažu članovi porodice?

- Dopada im se. Bili su sa mnom na potpisivanju ugovora i tada smo obišli dosta mesta. Oduševljeni su pažnjom koju dobijam i činjenicom da imam sve što mi je potrebno. I oni imaju obaveze, pa ne mogu često da dođu, ali se čujemo svakodnevno. Srećni su što sam se uklopio.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Kvinsi Menig

Kako provodiš zimsku pauzu?

- Bio sam najpre u Holandiji nekoliko dana, a sada sam s bratom u Arubi. Uživamo na suncu, ploveći brodom, i u lepom vremenu. Pravi čil. Važno je malo promeniti sredinu da bi se uželeo fudbala kada se vratim. Što se Nove godine tiče, pandemija nas je sve poremetila. Ne slavim kao ranije. U Evropi se više praznuje Božić, Nova godine ne baš toliko. Tokom zimske pauze volim da odem u toplije krajeve, da se posvetim porodici, gde nema tenzije.

Šta misliš o navijačima?

- Naši navijači su izuzetno vatreni, ali i vrlo zahtevni. Polako se navikavam na to i dobro mi ide. Biće lepše vreme i nadam se da će ih biti više, kako se borba za titulu bude rasplamsala.

Zbijam šale s cimerom Rikardom

Kako si završio polusezonu, pretiš da ugroziš saigrača Rikarda na listi strelaca?

- S Rikardom se najviše družim na Teleoptiku. Cimeri smo i imamo naše interne šale. Vrlo brzo sam se uklopio i s drugim saigračima. Ovde su svi ljubazni, hoće da pomognu. Rikardo se raduje kada ja dam gol i obrnuto, ali i kada nam asistira neko od saigrača poput Miloša Jojića. Bitno je da guramo napred jedni druge i idemo ka tituli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 


 

Komentari (0)

Loading