IZNENAĐENJE NA TOPČIDERSKOM BRDU: Stanojević želi DVA NAJBOLJA igrača Zvezde!

Autor:

Sport

01.01.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević otkrio je da bi rado u crno-belom dresu video udarni tandem Crvene zvezde koji čine Aleksandar Katai i Mirko Ivanić.

IZNENAĐENJE NA TOPČIDERSKOM BRDU: Stanojević želi DVA NAJBOLJA igrača Zvezde!

Foto: Starsport

Katai, Ivanić i Dragović

Strateg "Parnog valjka" iznenadio je konkretnim odgovorom na postavljeno pitanje, s tim što je izrazio želju da istakne dvojac.

Definitivo su to Aleksandar Katai i Mirko Ivanić. Katai je igrač koji u svakom momentu lucidnošću može da reši utakmicu. Izuzetan tehničar, lucidan, opasan sa jakim karakterom. Ivanić je, pak, igrač koji može da igra u jakoj evropskoj ligi, Ima sve kvalitete, počev od intenziteta igre do tehnike sa intenzitetom. Sjajan, konstantan i vidim ga negde u ligama "petice", jer ima taj kvalitet - otkrio je Stanojević za "Telegraf".

Republika

Foto: Starsport

Pohvale na račun Ivanića i Kataija - Aleksandar Stanojević

Harizmatični stručnjak je najavio odlazak sa klupe crno-belih na leto, po isteku važećeg ugovora, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading