GROBARI U SUZAMA ZBOG VELEIZDAJE: Najbolji igrač Partizana BEZ POZDRAVA napustio Humsku!

Autor:

Sport

31.12.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Japanski fudbaler Takuma Asano rastužio je Grobare pošto je tokom proleća raskinuo ugovor sa Partizanom, a tog slučaja se još jednom dotakao direktor crno-belih Miloš Vazura.

GROBARI U SUZAMA ZBOG VELEIZDAJE: Najbolji igrač Partizana BEZ POZDRAVA napustio Humsku!

Foto: Starsport

Takuma Asano sa saigračima iz Partizana

On je podvukao da je potez Japanca zadao veliki udarac "Parnom valjku", kako na igračkom, tako i na finansijskom planu.

Žao mi je. Njegova odluka je bila pogrešna sa ljudske strane. Vidim da nije zadovoljan u Bohumu. Njegovo ponašanje je bio nekorektno. Zadao nam je veliki udarac. Bio je planiran za prodaju prošlog leta, jer je dostigao određenu vrednost. Imao je korektnu statistiku sezonu pre toga, zatim eksplodirao pod Stanojevićevim instrukcijama, postao najbolji strelac lige. Evo, što nije otišao godinu ranije, ako je pošten prema sebi? Čim je napravio statistiku otišao je brže-bolje. Po njega je bio poguban uticaj menadžera - sa žaljenjem je objasnio Vazura za "Mozzartsport".

Republika

Foto: Starsport

Asano "izdao" Partizan - Miloš Vazura

Podsetimo da je 27-godišnji krilni fudbaler u momentu odlaska bio najbolji igrač i prvi strelac Partizana sa 18 superligaških pogodaka u sezoni 2020/2021, imao je još osam uspešnih proigravanja, uz tri pogotka u Kupu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading