VAZURA ZAGRMEO: Dali smo pola reprezentacije za plasman u Katar, i opet NE VALJA!

Autor:

Sport

31.12.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je ponosan na rezultate svog tima u 2021. godini, a zbog jedne činjenice je posebno zadovoljan.

VAZURA ZAGRMEO: Dali smo pola reprezentacije za plasman u Katar, i opet NE VALJA!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Miloš Vazura kaže da je naročito ponosan na broj igrača poniklih u Partizanu koji su igrali u odlučujućoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Portugala.

- Najviše sam ponosan što u sadašnjoj reprezentaciji Srbije, među starterima u Lisabonu na odlučujućem meču za plasman na Mundijal, bila petorica fudbalera koje smo izbacili za vreme našeg mandata u Partizanu. U pitanju su: Pavlović, Milenković, Lukić, Živković i Vlahović. I onda neko kaže kako Partizan radi loše, a mi dali pola članova državog tima koji nas je silno obradovao protiv Portugala. Neće biti da radimo loše. Ne zaboravite da su među Orlovima Aleksandar Mitrović, Matija Nastasić... A to niko ne govori- rekao je u razgovoru za "Mozzart Sport".

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Njegov cilj nije samo titula, već i plasman u Ligu šampiona.

- Liga šampiona bi bila spas za Partizan. Podigla bi kvalitet igrača i kluba. Teško je ući tamo, ali ćemo za sezonu imati direktnog učesnika u elitnom takmičenju, još jednog u plej-ofu, tako da nam rastu šanse. Znači nam bilo koje takmičenje da igramo, iako je svima jasno da su nagrade neuporedive, da Liga šampiona donosi duplo više od Lige Evrope i neuporedivo više od Lige konferencije. Ni ovo takmičenje u kome smo sad nije loše- rekao je Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading