NEZAPAMĆENO NA MARAKANI: Terzić bacio Delije u TRANS pred Novu godinu! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.12.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izrazio je zadovoljstvo učinjenim tokom 2021. godine.

NEZAPAMĆENO NA MARAKANI: Terzić bacio Delije u TRANS pred Novu godinu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Terzić je još jednom podsetio javnost na fenomenalne rezultate aktuelnog prvaka Srbije, kako na poslovnom, tako i na rezultatskom planu. Po njegovim rečima, Zvezda je trenutno "najuspešnija srpska firma u evropskim okvirima", a rezultatski podvizi doneće joj status povlašćenog tima tokom čitavih kvalifikacija za Ligu šampiona naredne sezone, naravno pod uslovom da odbrani titulu u Superligi Srbije.

Kao što to tradicija i običaji nalažu, na kraju godine valja sumirati urađeno. Navijačima smo vratili ponos, o čemu svedoči i njihov transparent na kraju jesenje sezone. Osvojili smo "duplu krunu" u maju, izborili Evropu, pa prvo mesto u grupnoj fazi. Svi rezultati ukazuju da smo najuspešnija srpska firma u evropskim okvirima. Značajno smo popravili klupski koeficijent, što nam donosi status povlašćenog tima, sve do grupne faze Lige šampiona. Bez obzira na učinjeno, nastavićemo da radimo maksimalno, a zahvaljujem se svima u klubu. Srećna vam svima Nova godina - poručio je Zvezdan Terzić u emisiji "Zvezdino crveno-belo veče"..

Podsetimo, start prolećnog dela sezone zakazan je za 12. februar, a crveno-beli će se okupiti za početak priprema 10. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading