NOVOGODIŠNJI POTRES PRED EVROPSKO PROLEĆE: Strelac GOLA JESENI u Humskoj? (VIDEO)

Autor:

Sport

30.12.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana remijem sa Anortozisom (1:1) obezbedili su plasman u nokaut fazu Lige konferencija, a prelep pogodak za crno-bele postigao je perspektivni napadač Marko Milovanović.

NOVOGODIŠNJI POTRES PRED EVROPSKO PROLEĆE: Strelac GOLA JESENI u Humskoj? (VIDEO)

Foto: Starsport

Marko Milovanović sa saigračima iz Partizana pred meč sa Anortozisom

On je mrežu Kiprana zatresao na centaršut veziste Miloša Jojića, a "lepotica" je ušla u konkurenciju za najlepši gol glavom tokom grupne faze novoformiranog evropskog takmičenja.

Pored Milovanovićevog, u konkurenciji za prestižno priznanje našli su se i golovi Jonasa Vinda iz Kopenhagena, Loika Badea iz Rena, Ezekjela Hentija iz Slovana, Juliana Riersona iz Union Berlina kao i pogodak Stefana Švaba iz PAOK-a. 

 

 

Mladi centarfor je zablistao u finišu jeseni sa tri gola u opremi "Parnog valjka", čime je na najbolji mogući način nadomestio odsustvo prvog strelca ekipe Rikarda Gomeša. "Grobari" se nadaju nastavku Milovanovićevih sjajnih partija i tokom proleća...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading