TITULA OSTAJE NA "MARAKANI" UPRKOS MINUS PET: Rade Bogdanović najavio ZVEZDINO PROLEĆE, pa poslao MOĆNU poruku Piksiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.12.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši internacionalac i reprezentativac naše zemlje Rade Bogdanović govorio je za Republiku o najvažnijim fudbalskim dešavanjima u godini koja je za nama.

TITULA OSTAJE NA "MARAKANI" UPRKOS MINUS PET: Rade Bogdanović najavio ZVEZDINO PROLEĆE, pa poslao MOĆNU poruku Piksiju! (VIDEO)

Foto: ST/V.Lukić, Starsport

Čovek koji važi za osobu bez dlake na jeziku, sumirao je fudbalsku godinu za nama.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Uspesi "Večitih rivala" u Evropi ali i stanje u prvenstvu, sjajan rezultat reprezentacije Srbije i plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, Mitrović, Vlahović i Jović, samo su neke teme na koje je naš sagovorik izneo svoje cenjeno mišljenje.

Sve to i još mnogo toga zanimljivog možete pogledati u novogodišnjem intervjuu sa Radetom Bogdanovićem koji je sportska redakcija Republike pripremila samo za Vas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miki

30.12.2021 19:37

Ko je taj Rade Bogdanovic, neki poznati Zvezdas.Toliko se ``uvlaci`` CZ i njenim idolima da mi je neprijatno.Verovatno mu treba radno mesto pa covek navalio.Svaka cast veliki mali Rade.

Srdan

31.12.2021 09:35

Zvezdino prolece je poznati niz pobeda Zvezde jos u staroj Jugoslaviji, kao da svi drugi zaborave da igraju fudbal preko zimske pauze. Zapravo, to je namestanje prvenstva preko fudbalskog saveza i sudija da bi se zadovoljila vecina Srba i obezbedila politicka pokornost. Nema tu nikakve magije, to je jedna velika prevara koja uspeva vec decenijama.