OSVOJITE LIGU ŠAMPIONA I IZVEŠĆU VAM STRIPTIZ! Treba li im veća motivacija? (FOTO)

Autor:

Sport

29.12.2021

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata italijanska glumica, atraktivna Stefania Marćiona, nedavno je dala obećanje koje bi moglo da bude dodatni motiv za fudbalere Intera u nameri da ove sezone osvoje Ligu šampiona.

OSVOJITE LIGU ŠAMPIONA I IZVEŠĆU VAM STRIPTIZ! Treba li im veća motivacija? (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Stefania Marćiona

Stefania je gostujući u emisiji “Tiki Taka” obećala izabranicima Simonea Inzagija striptiz u svlačionici ukoliko na kraju osvoje “ušati pehar.”

- Za Seriju A ne, jer je previše lako. Ali, ukoliko osvoje Ligu šampiona – da, izvešću striptiz u svlačionici Intera - poručila je ova 29-godišnja glumica, inače velika navijačica Neroazura.

Stefania je nedano gledala uživo Interov meč LŠ protiv Šahtjora, koji je domaći tim dobio rezultatom 2:0. Međutim, u poslednjem kolu grupne faze su poraženi od Reala i na kraju su završili kao drugi, što im je donelo težeg rivala u osmini finala – Liverpul.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vrg

29.12.2021 20:38

pf, kako originalno, al dzabe. kupe fudbaleri od para za uzinu 50 njih duplo boljih da im urade mnogo vise od striptiza. bolje trazi drugi izgovor da se skines.