ŠAMARČINA REALU: Kilijan Mbape OSTAJE u Parizu!

Autor:

Sport

28.12.2021

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski fudbaler Kilijan Mbape će definitivno ostati u Pari Sen Žermenu do kraja sezone, iako se spekulisalo da će već na zimu zadužiti dres madridskog Reala!

ŠAMARČINA REALU: Kilijan Mbape OSTAJE u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Kilojan Mbape

Letos smo ostali uskraćeni za jedan od najvećih transfera u istoriji fudbala, ali neminovno da će se to u nekom trenutku desiti.

Real je prošlog leta nudio 188 miliona dolara za Kilijana Mbapea, ali ćw morati da sačeka bar do sledećeg.

- Daću sve što imam da osvojimo Ligu šampiona, ligu i Kup. Da pružim zadovoljstvo navijačima, oni su to zaslužili- rekao je Mbape za "CNN" i dodao:

- Bio sam iskren. Srećan sam što ostajem. Ovo je moj grad, ovde sam odrastao. Ja sam Francuz. Želim da osvojim sve ove sezone. Igrati za PSŽ je neverovatno. Igrati sa porodicom i prijateljima pored sebe.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Kilijan Mbape

Upravo će protiv Real Madrida igrati u osmini finala Lige šampiona.

- Moramo biti spremni. To je najvažniji deo sezone. Naravno da želimo da se pojačamo. U prethodne dve godine smo igrali finale i polufinale. Sada želimo da osvojimo.

Uživa dok igra sa Lionelom Mesijem.

- Velika mi je čast što ću svojoj deci moći da pričam da sam igra sa Mesijem. Moramo da uživamo dok je u Parizu. To je neverovatan momenat za istoriju ove igre- zaključio je Mbape.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading