U PARTIZANU TRLJAJU RUKE! Kasa će da eksplodira!

Autor:

Sport

28.12.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan mogao bi ove zime do rekordne zarade kada je u ptanju profit ostvaren na osnovu prodaje igrača koji su potekli u omladinskoj školi.

U PARTIZANU TRLJAJU RUKE! Kasa će da eksplodira!

Foto: Starsport

Naravno, reč je o fudbalerima koji više ne nose dres beogradskih crno-belih, ali je njihova cena dostigla toliki nivo da će Partizan profitirati i samo na osnovu trening kompenzacije.

Prvo ime na listi je Dušan Vlahović, on će Partizanu doneti samo 1,5%, međutim ako pretpostavimo da će ga Fiorentina naredne sezone prodati za makar 75 miliona evra, onda bi Partizanu sledovalo 1.125.000 evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Aleksandar Mitrović je drugi u nizu, njegova vrednost se procenjuje na tržištu na oko 40 miliona evra, Fulam teško da bi pristao na manje, a ukoliko se baš ta suma prenese iz jedne kase u drugu prilikom kupovine Mitrovića, onda će Partizanu pripasti 1,2 miliona evra.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Nikola Milenković ima ugovor sa Fiorentinom samo do 2023. godine, pa mu je cena nešto niža u odnosu na pravu, ali bi za 20-ak miliona mogao biti prodat. Isti procenat kao za Mitrovića, dakle 3%, što bi Partizanu u slučaju pomenute sume donelo 600 hiljada evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Saša Lukić je još jedan igrač koji igra fantastično ove sezone i mogao bi biti prodat na leto, ima ugovor sa Torinom do 2024. godine i cena na tržištu mu je oko 15-20 miliona evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

I kod njega Partizanu sleduje od prodaja 3%, a u slučaju da je 15 miliona njegova cena, crno-beli će zaraditi 450 hiljada evra.

Strahinja Pavlović donosi 400 hiljada na svakih pet odigranih utakmica za Monako, a ako se ekipa iz kneževine plasira u Ligu šampiona, Partizan će dobiti još pola miliona evra. Pored transfera solidarnosti, od Pavlovića Partizan ima i 10% od naredne prodaje.

Republika

Foto: Starsport

 

Umar Sadik je odavno ispričana priča, on bi Partizanu mogao da donese pravo bogatstvo ukoliko dođe do prodaje u januaru. Crno-beli dobiće 40% od transfera, a cifre koje se pominju su i preko 50 miliona.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading