SOFIJA ŠOKIRALA LUKU! Napadač Reala ostao bez daha! (FOTO)

Autor:

Sport

28.12.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Milošević organizovala je rođendansko iznenađenje za svog verenika Luku Jovića, fudbalera Real Madrida.

SOFIJA ŠOKIRALA LUKU! Napadač Reala ostao bez daha! (FOTO)

Foto: instagram.com/lukajovic

Luka Jović i Sofija Milošević

Atraktivna manekenka zakupila je čitavu bioskopsku salu samo za njih dvoje, pa pustila film koji je pripremila da ga iznenadi.

- Luka nije mogao da nasluti da se nešto sprema za njega, iako su za specijalno iznenađenje znali skoro dvadeset ljudi. Nije želeo da pravi velika slavlje, jer zbog profesionalnih obaveza ne bi stigao da organizuje sve kako želi, pa je njegova ideja bila da sa Sofijom i sinovima Davidom i Aleksejem provede najradosniji dan. Ali u toj nameri ga je omela Sofija koja je nedeljama unapred kovala plan kako da ga iznenadi - rekao je za "Blic" jedan od Lukinih prijatelja koji je do detalja bio upućen u celo iznenađenje.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

 

- Kada su se pojavili u bioskopu kupili su ulaznice, a potom su se uputili u salu koja je bila predviđena za njih. Luka je imao želju da gleda film “Nije vreme za umiranje” koji je izašao pre nekoliko meseci. Ušli su u salu koja je bila prazna, a onda je na ekranu počeo da se prikazuju mini film koji je Sofija napravila, a sačinjen je bio od klipova koji potiču od trenutka njihovog upoznavanja do danas. Luka je bez daha gledao sve najlepše trenutke koje su Sofija i on napravili za dve godine, koliko je prošlo od trenutka njihovog zajedničkoh života. U filmu su se našli trenuci zabavljanja, momenti tokom prve trudnoće, putovanja, prosidbe, ali i događaji sa Aleksejem i mnogi drugi. Luka je bio posebno emotivan zbog ovog pa je pustio i suzu. Onda su u salu ušli njegovi najbliži prijatelji koji su zajedno sa njim oduvali svećice sa rođendanske torte. Čitava sala bila je dekorisana u balonima, a velika torta sa ilustracijom Sofije i Luke bila je pun pogodak. Na kraju, svi su ostali da gledaju film sa Džejmsom Bondom - rekao je jedan od prisutnih na tom događaju.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

 

- Luka je bez daha gledao sve najlepše trenutke koje su Sofija i on napravili za dve godine, koliko je prošlo od trenutka njihovog zajedničkog života - objasnio je njihov prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading