RONALDO SE BRUKAO, KAVANI SPAŠAVAO: Neprepoznatljiv Junajted jedva izvukao bod na "Sent Džejmsu" (VIDEO)

Autor:

Sport

27.12.2021

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Mančester junajteda nije ličila na sebe u okršaju sa jednom od najgorih ekipa u Premijer ligi u toku dosadašnje sezone, Njukastlom. "Crveni đavoli" su na "Sent Džejms Parku" remizirali sa "svrakama" rezultatom 1:1.

RONALDO SE BRUKAO, KAVANI SPAŠAVAO: Neprepoznatljiv Junajted jedva izvukao bod na "Sent Džejmsu" (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Ekipa Njukasla povela je već u 7. minutu sjajnim golom Alana Sen-Maksimana, za koga odbrana "crvenih đavola" nije imala nikakav odgovor. 

Najpre je Varan izgubio loptu, koja je stigla do Sen-Maksimena koji je bio okružen trojicom igrača Junajteda, ali je pronašao prazan prostor i uputio težak šut ka nemoćnom De Hei.

Lošu igru Mančestera najbolje oslikava potez Kristijana Ronalda iz finiša prvog poluvremena kada se propisno obrukao.

 

 

Legendarni Portugalac pokušao je volejom da iznenadi golmana domaćih, ali je zamahnuo i promašio loptu.

Taj potez nasmejao je hiljade navijača na "Sent Džejms Parku".

U drugom delu meča, Junajted je preuzeo inicijativu ali igri bogatog kluba falilo je završnih pasova i kretivnijih rešenja. 

Međutim, Junajted je pri kraju stigao do gola preko napadača, koji ušao na poluvremenu i koga većina smatra otpisanim, Edisonom Kavanijem. 

Urugvajac je u šesnaetercu dobio loptu od Daloa, prvi udarac mu se odbio od golmana, ali je pokupio odbitak i zatresao mrežu Njukasla za 1:1 što je ujedno bio i konačan rezultat ovo okršaja u okviru 19. kola Premijer lige.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading