BOMBA JE ODJEKNULA! Bivši reprezentativac Srbije i ZVANIČNO u Superligi

Autor:

Sport

27.12.2021

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako smo već i ranije pisali, nekadašnji srpski reprezentativac i proslavljeni fudbaler milanskog Intera, Zdravko Kuzmanović ponovo je u žiži javnosti. Naime, bivši fudbaler Bazela, zvanično je postavljen za sportskog direktora novosadskog kluba Proleter.

BOMBA JE ODJEKNULA! Bivši reprezentativac Srbije i ZVANIČNO u Superligi

Foto: Starsport

Vidić, Krasić, Kuzmanović

Ovu informaciju potvrdio je i generalni direktor Proletera, Amir Bislimi.

- Prvu informaciju da se Zdravko Kuzmanović nalazi u Srbiji dobio sam od administratora popularne instagram stranice ftbl.serbia. Proleter jeste bio u potrazi za sportskim direktorom, a posle dosta razgovora sa raznim kandidatima, došli smo do najboljeg. Ozbiljna karijera, ozbiljna neukaljana ličnost, to je Zdravko Kuzmanović. Mi klub svake godine podižemo za lestvicu iznad. Posle par sastanaka i razgovora poklopile su nam se ambicije i ideje za dugoročnu strategiju, a to je razvoj mladih igrača uz par iskusnih i lidera na terenu. Želimo da klub živi od transfera i da se uvek nalazimo u prvih osam ekipa tabele Superlige - rekao je Amir Bislimi za beogradske medije.

Foto: Starsport

 

 

Kuzmanović je rekao zbogom igranju fudbala pre nešto više od godinu dana, ali sada dobija novu funkciju. 

- Zahvalan sam upravi Proletera na ukazanom poverenju. Kod ovog kluba i ljudi koji ga vode posebno mi se svideo pobednički mentalitet, tako da smo vrlo brzo napravili dogovor. Cilj je da svojim iskustvom i kontaktima olakšam klubu borbu za gornji deo tabele - istakao je nekadašnji vezni fudbaler.

Bivši reprezentativac je u svojoj karijeri igrao za Bazel, Fiorentinu, Štutgart, Inter, Udineze i Malagu, dok je za reprezentaciju Srbije nastupao punih sedam godina, zabeležio 50 naastupa, a bio je deo tima na Svetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoafričkoj republici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading