SUNOVRAT KARIJERE: Bio je drugi NAJVREDNIJI fudbaler Crvene zvezde do pre samo šest meseci, a sad je doživeo NEZAPAMĆEN krah!

Autor:

Sport

27.12.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki krah za samo šest meseci.

SUNOVRAT KARIJERE: Bio je drugi NAJVREDNIJI fudbaler Crvene zvezde do pre samo šest meseci, a sad je doživeo NEZAPAMĆEN krah!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Veljko Nikolić je u junu 2021. godine bio jedan od najvrednijih fudbalera Crvene zvezde, te je po specijalizovanom sajtu Transfermarkt vredeo 5.000.000 evra.

Ipak, samo šest meseci kasnije njegova vrednost doživela je ogroman krah, pa ga pomenuti sajt procenjuje na "samo" 2.500.000 evra.

Vezista crveno-belij je u junu bio drugi najvredniji igrač tima, odmah iza Mirka Ivanića, a sad je tek na 11. poziciji.

Nikolić se ove sezone našao u nemilosti trenera Dejana Stankovića, odigrao je samo osam utakmica u svim takmičenjima, a nije postigao ni gol, niti je upisao asistenciju.

Republika

Foto: Starsport

On je imao i velikih problema sa povredama, a njegova konkurencija je na terenu pružala dobre partije.

Crveno-beli planiraju da ga prodaju već ove zime, ali će morati da ga puste za mnogo manju sumu od 5.000.000 evra, kojoj su se nadali do pre nekoliko meseci.

Postoji šansa da Nikolić i dalje ostane u klubu, u slučaju da ne stigne adekvatna ponuda za njega i Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading