VAZURA I OBRADOVAO I NALJUTIO GROBARE: Generalni direktor Partizana izazvao podeljene reakcije!

Autor:

Sport

27.12.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura dao je svoj utisak o jesenjem delu polu sezone.

VAZURA I OBRADOVAO I NALJUTIO GROBARE: Generalni direktor Partizana izazvao podeljene reakcije!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Partizan ima pet bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu, što Vazuri veoma raduje.

- Nadam se da su navijači zadovoljni, imamo +5 na polusezoni na prvom mestu, prezimili smo u Evropi, igramo Kup. Što se tiče FK Partizan svi ciljevi su ispunjeni, favoriti smo za titulu, na prvom smo mestu, sve je u našim rukama. Okrećemo se prelaznom roku - rekao je Vazura na početku izlaganja.

O dolascima ove zime nije hteo mnogo da govori, ali će navijače Partizana sigurno naljutiti to što crno-beli ne planiraju previše pojačanja.

- Neće biti puno promena, skoro uopšte ih neće biti. Sva imena koja su se pojavila u medijima, mogu da kažem da su neistina. Večina tih igrača nisu ni dolazili u opciju za FK Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Ponuda ima za igrače Partizana, ali se neće razmatrati odlazak nosioca.

- Ponuda za naše igrače ima. Znamo da klub živi od prodaje igrača godinama unazad, ali pošto se borimo za titulu, neće biti promena i verovatno ćemo većinu ponuda odbiti kako bismo sačuvali ekipu, jer je to i želja stručnog štaba.

Crno-beli su posle pet godina ponovo konkurentni sa Crvenom zvezdom u borbi za titulu.

- Mislim da je to normalno, ako se uzme u obzir da smo prvi na tabeli. Imamo plus 5 i držimo sve u svojim rukama i svako ko kaže drugačije, ili mu namere nisu dobre ili jednostavno favorizuje drugi klub. Sedam godina nismo bili jesenji prvaci, a videli ste na poslednjoj utakmici kolika je to radost bila i koliko to navijačima znači. Oni su željni titule. Ne treba da se sakrivamo iza uspeha. Ekipa je zadovoljna, navijači su zadovoljni, oseća se njihova ruka na terenu. Uspeli smo da ugračima primanja budu redovna i vidi se zajedništvo na terenu. Naravno zahvaljujući i treneru koji je posvećen 300 odsto svom poslu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading