LAZAR MARKOVIĆ BRUTALNO UDARIO NA ZVEZDU: Da li će se kapiten Partizana POKAJATI ZBOG OVOGA? (FOTO)

Autor:

Sport

26.12.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Lazar Marković je usijao društvene mreže objavom na Tviteru, koja se nimalo neće dopasti navijačima Crvene zvezde.

LAZAR MARKOVIĆ BRUTALNO UDARIO NA ZVEZDU: Da li će se kapiten Partizana POKAJATI ZBOG OVOGA? (FOTO)

Foto: Starsport

Lazar Marković

Lazar Marković je objavio priču koja je oduševila navijače crno-belih, ali će sigurno zasmetati pristalicama "večitog" rivala.

Kapiten Partizana je podelio sliku sa Sašom Zdjelarom i jednim navijačem Partizana, uz zanimljiv tekst:

- Kasnije sam tek saznao kakav je to "teret" ali i privilegija. Kažem "teret", i namerno pod navodnicima, jer to pravi teret nije. "Teret" ali i privilegija da si drugačiji od beslovesne mase, da si svoj, da pišaš uz vetar, da te ne zanima što te zadirkuju da će ti klub ispasti iz lige dok oni igraju evropske utakmice. Privilegija jer nisi "mainstream", jer se razlikuješ, jer tvoje klubaštvo nije vezano za uspehe, pehare i "ali mi imamo najveći stadion" već za istinsku ljubav. Privilegija što nisi duhovno osakaćen pa da u istorijskim čitankama tražiš da li, možda, tvoj klub vuče korene iz Dušanovog carstva.

 

 

- Privilegija što se ne odričeš svojih, ma gde da su otišli i šta god da su postali, što se ne odričeš ni Stjepana, ni Zlatka, ni Fadilja, ni Srečka, ni Admira. Što su tvoji koliko i Momčilo, Saša, Milutin, Miloš i Bora. Privilegija što u prvom razredu ne ideš na utakmicu jer su vam podeljene besplatne karte za Zvezda - Olimpija, već ideš onda kada te tata odvede, ali na neko drugo i lepše mesto. Privilegija jer uz Partizan i njegove boje shvatiš da ako neki klub odslikava život u svoj svojoj punoći i obliku, to je baš Partizan. Jer život nije obojen samo veselim bojama i nijansama crvene, roze, plave…život je ravnoteža crnog i belog, uspon i pad, sreća i nesreća. Crno i belo, baš kao na našem dresu. I blato prosečnosti i dna i uspon do najvećih visina. I Brisel 1966. i čemer sezone 1978/79. I Maksimir 1997. i Njukasl 2003- stoji u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
SALE

26.12.2021 14:47

Jeste ovo rekao svaka čast, što bi Velja rekao.....

Dean

26.12.2021 16:51

Ko ti ovo sastavio?

Oziris

28.12.2021 21:08

Partizan je klub aristokratije, filosofije, nadogradnja racionalnog shvatanja života,pluralizam nacionalnog stanja svesti i uvažavanje i nekog antagonizma ludila dokazane manjine, koja poput ,,madness " kralja Džordža, sebe smatra većinom.Pripadnost i dualizam većine koja ne ugrožava ni individualno ni svesno ni metafizički druge.Nikad neće pasti u margine ,prisvajanja nečeg neosvojivog, od strane mračne svesti drugih individua.Pa to koristiti kao benefit spostvenog.Divimo se razdoblju vremena kneza Časlava, pre njega velikoga Sandora i kćeri njegovih Tuge i Buge i sina mu Dervana. Vojislava , Vladimira prvog srpskog kralja, pa Bodina, pa Zavidu, pa Nemanjiće , Kotromaniće, Svačiće, Petroviće,Čarnojeviće, Sokoloviće, Crnojeviće,Obrenoviće, Karadjordjevi će,Mihailoviće , to su naše Leonide...

Vuk FNS

22.01.2022 12:18

Rece kapiten fudbalske sekcije "CSKA"iz Beograda...sve ono sto bi voleo, ali - opisujes najveceg protivnika neznalico ! Pozdravi Tegija, ili ko ti je vec pisao ovaj sastav na temu "Mi nismo mainstream, mi smo alternativa"...ocigledno furate i dalje taj komplex "zanemarenog deteta", pritom se razbacujuci parama od te iste drzave (hocemo o budzetima KK ove sezone???), a to sto ste uvek drugi, nekada i treci - samo znaci da su vam uprave lose u tome sto rade...Shvatam koliko je tesko drzati sve na 100 %, uvek neko fali...ali kriviti Zvezdu, koja vas dominira u oba sporta godinamaaaa-to se na engleskom zove BAD LOSERS, losi gubitnici, kojima je uvek neko drugi kriv,cak ikad daju auto-gol! Za razmisljanje deco! Nisam ni DS ni Grobar...